Tot comença quan el sistema límbic de Xavi Pujol li estimula a abandonar una feina per la qual va deixar de viure del seu segon petit paradís. Una feina que no acabava d’omplir les seves expectatives i que estava allunyada de la trajectòria professional a la qual l’hi apassiona, el sector turístic. I és que quan va poder anar a la universitat va tenir clar que volia estudiar la manera de transmetre millor la seva comarca i això el va motivar a cursar la carrera de turisme.
Al ser una persona que és molt de passions i la cervesa també era una de les seves passions va cursar l’Erasmus a Bèlgica al 2010 (va ser un gran punt d’inflexió entre la cervesa i la seva vida). Enguany ha volgut lligar la devoció per mostrar la seva comarca lligant-la al producte de la cervesa, creant un producte en el qual es poguessin combinar creant una cervesa artesana inspirada en els paisatges empordanesos.
Gràcies al seu amic Martí va començar una formació aplicada a la cervesa que segurament no acabarà mai i és per això que sempre serà considerat part de la llavor d’aquest projecte.
L’esperit emprenedor l’ha portat a engegar aquest projecte amb molta dedicació i il·lusió per intentar transmetre el territori a través de les pupil·les gustatives i les sensacions visuals.
Amb aquesta cervesa intenta fer-vos sentir aquestes emocions que ell sent al recorre de punta a punta aquest zona nord-est inigualable.
D’aquí aquest suc de civada, avena i/o blat que vol provocar el teu sistema límbic, creant una sensació al teu cos.
Esperem que us agradi i pugueu beure/veure l’Empordà des de una perspectiva, alegre, natural, emocionant, bella i enèrgica.
Salut a tothom.